Savo Milošević: Osećamo se kao pastorčad i u svojoj zemlji i u Evropi

4
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC

Fudbaleri Partizana pobedili su norveški Molde u utakmici plej-ofa za Ligu Evrope u nestvarnoj – i nestvarno lepoj – atmosferi, pred nekoliko hiljada dečaka i devojčica, polaznika škola fudbala, koji su zdušno navijali i pokazali kako se od malena voli klub.

Na kraju je bilo 2:1, nakon preokreta, a posle meča trener crno-belih Savo Milošević bio je emotivan.

“Ova ekipa ima karakter. Mnogo puta u prethodnih pet meseci smo ga pokazali, samo što to nije bilo prepoznato u javnosti. I danas smo uspeli. Lako je kada je kao u Beogradu kada sve ide po planu. Ali, kada prvi primite gol, tu se onda vide pravi momci”, kazao je Milošević.

Proslavljeni golgeter, kojem na prvom trenerskom poslu zasad ide odlično, imao je ipak šta da kaže i o suđenju, kazni UEFA, ali i o odnosu prema Partizanu u Srbiji.

“Radimo u izuzetno teškim uslovima. Pored toga što se osećamo kao pastorčad u svojoj zemlji, tako se osećamo i u Evropi. Ekipe koje dođu kod nas osećaju se kao kod kuće, zbog ambijenta, zbog suđenja“, kazao je Milošević, a preneo Mozzart Sport.

4 KOMENTARA

  1. Ako im je lose u Srbiji i lose u Evropi … mozda je problem u doticnima. Pogledajte samo skup primitivaca u upravi, broj ‘frakcija’ medju navijacima. Mislim da je Tunguzija pravo mesto gde bi im bilo dobro.

  2. Sve što je do sada rekao trener Partizana Savo Milošević je tačno.Prvo što treba uraditi je smena celokupne SNS uprave,koja po naredbi predsednika Vučića radi protiv rivala Partizana, i kupuje strane igrače za svoj klub Crvenu Zvezdu,gde je predsednik! Glavna figura medju pedeset hiljada navijača iz južne Srbije,policajaca i bezbednjaka vojnika, svi mora da navijaju za Zvezdu.Izbori se približavaju,a vlast čeka novog gospodara.

    • Док су мутили и петљали и играли унапред добијене утакмице са Кулом, Сартидом, Чачком и осталима, чији су председници седели у УО Партизана, ништа им није сметало…Сад су, одједном, пасторчад… Врло занимљиво…

Comments are closed.