Samsung predstavlja najnovijeg člana Galaxy A porodice – model A31

  0

  Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. je danas predstavila Galaxy A31, pametni telefon koji dolazi sa multifunkcionalnom četvorostrukom kamerom, vrhunskim Infinity-U displejem, moćnom baterijom od 5,000 mAh koja će trajati čitavog dana i novim, unapređenim mogućnostima.

  Gledajte sve na velikom, vrhunskom ekranu

  Korisnici pred sobom imaju veliki Infinity-U displej od čak 6.4 inča. Sadržaj se prikazuje od ivice do ivice, tako da mogu da gledaju omiljene video snimke, igraju igre ili strimuju sadržaj u odličnom FHD+ Super AMOLED kvalitetu. Ekran se nalazi u tankom kućištu od 8.6 mm koje idealno leži u ruci korisnika.

  Snimite više uz odličnu kameru

  Odlična glavna kamera od 48MP omogućava korisnicima da snimaju fotografije i video sadržaj u vrhunskoj rezoluciji. Širokougaona kamera od 8MP, sa uglom snimanja od 123 stepena dozvoljava korisnicima da snime kadrove šire nego ikada pre, makro kamera od 5MP pravi sjajne uvećane snimke, dok senzor dubine od 5MP omogućava Live Focus snimke.

  Baterija koja traje

  Kada su napolju, korisnicima je potreban telefon koji će raditi tokom čitavog dana. Baterija od 5,000 mAh pruža im mogućnost da strimuju ili dele sadržaj i igraju igre koliko god žele. Ukoliko je baterija pri kraju, uz brzo punjenje od 15W već za 30 minuta biće spremna za celodnevno korišćenje.

  Više prostora za igru

  Galaxy A31 dolazi sa naprednim Octa-core procesorom, 4GB RAM i AI Game Booster tehnologijom. Takođe, ima 64 GB interne memorije koja može da se proširi do 512GB.

  Najviši nivo bezbednosti

  U ovaj model je ugrađena Samsung Knox tehnologija koji štiti telefon. Skener otiska prsta pruža visok nivo biometričke autentifikacije, tako da jedino korisnik može da ga otključa dodirom.

  Nagrađivana serija

  Samsung je od strane poznate Asocijacije za dizajn i umetnost (D&AD) nagrađen priznanjem za kreativnost u predstavljanju najnovijih Galaxy A pametnih telefona, kroz globalnu kampanju „AWESOME is for Everyone“ i #danceAwesome izazov. U partnerstvu sa K-pop grupom BLACKPINK i društvenom mrežom TikTok, izazov je proizveo pozitivnu reakciju mladih širom sveta, generišući 4,7 miliona video klipova, dok je ostvareno više od 20,2 milijarde pregleda na TikTok-u.

  Cena i dostupnost modela A31

  Galaxy A31 je dostupan u crnoj i plavoj boji od jula, po početnoj ceni od 35.990,00 RSD.