SamoUzivaj i osvoji super nagrade

    0

    Spremite se da svima pokažete šta je za vas uživanje, jer je u toku Insta Grand nagradni konkurs! Sigurno ste do sad pronašli svoje favorite među Insta Grand ukusima, kojima se prepuštate potpunom užitku u punoj šolji kremaste kafe. Zbog toga što znamo da je Insta Grand vaš nezaobilazni pratilac u trenucima uživanja, odlučili smo da vas dodatno inspirišemo i izazovemo vašu kreativnu stranu!

    Šta je potrebno da uradite? Kupite 10 kesica bilo koje Insta Grand kafe, registrujte se na sajt www.samouzivaj.rs koristeći БИ broj sa fiskalnog računa i postavite fotku ili video na kom se vidi u čemu najviše volite da uživate. Šaljite nam fotografije ili video snimke koji najbolje oslikavaju vaše savršene trenutke uživanja, a postavljeni materijal možete dodatno obrazložiti tekstom do 500 karaktera. Dakle, pokažite šta je za vas uživanje, a mi ćemo nagraditi najkreativnije učesnike.

    Konkurs traje do 06.12.2020, i imate šansu da osvojite vredne nagrade – prvo mesto osvaja iPhone 11, drugo JBL zvučnike, treće JBL slušalice, a preostala tri mesta očekuje Insta Grand paket sa šoljom i 60 kesica kafe. Nestrpljivi smo da saznamo kako vi najviše uživate, a za više informacija o konkursu posetite www.samouzivaj.rs. Verujemo da ćete biti što kreativniji, jer je uz Insta Grand dobro raspoloženje zagarantovano!