“Sama sam već godinama”: Šarliz Teron tvrdi da nije imala dečka od raskida sa Šonom Penom

0

Prelepa glumica Šarliz Teron možda je predmet žudnje muškaraca širom sveta ali ona kaže da je “sama već godinama” i da je “šokantno dostupna” za sastanke.

Šarliz kaže da je sama još od raskida veridbe sa Šonom Penom, i da je “napravila pauzu” od zabavljanja nakon što je usvojila dvoje dece, nadajući se da će “pronaći ljubav svog života”. Ona kaže da njen idealan muškarac treba da ima “dobru bradu” i da “može da je nasmeje”.

Šarliz se nije zabavljala ni sa kim još od Šona Pena, što znači od 2015. godine.

“Sama sam već godinama. Neko mora da pokaže hrabrost i iskorači. Šokantno sam dostupna”, kaže Šarliz i dodaje: “Počinjem da se otvaram emocionalno da bih možda pronašla ljubav svog života.”

Glumica dodaje da je spremna da izlazi “nakon što je napravila izbor da bude sama”, i da želi “da se dobro provodi i smeje” sa novim muškarcem. Priznala je i da nije lako biti u vezi sa njom, piše Dejli Mejl.

Šarliz (43) je ranije povezivana sa kolegama Bredom Pitom, Rajanom Rejnoldsom i Kijanu Rivsom. Pre četiri godine je prekinula dvogodišnju vezu sa Šonom Penom. Posle toga je odlučila da manje radi i da se više fokusira na podizanje dvoje dece, Džeksona koji ima tri godine i trogodišnju ćerku Avgust. U međuvremenu, saznala je da njen sin, u stvari, želi da bude žensko, zbog čega je odlučila da ga odgaja kao – devojčicu.