Provod za najmlađe, ali i za one malo starije, zagarantovan je uz mnoštvo zanimljivih aktivnosti u petak i subotu

Sunce se vratilo u grad, a sa njim i sjajan provod na Sava Promenadi, koja će u petak, 28. juna biti pretvorena u pravi plesni podijum. Nastupiće škola salse i bachate sa koreografijama prilagođenim kako deci, tako i odraslima. Zabava se nastavlja u subotu, 29. juna, kada će mališane zabavljati već poznata pozorišna trupa „Ama baš za decu“, a očekuje ih i posebna karaoke žurka, koja uvek napravi divnu atmosferu na šetalištu pored Save.

Popodne poslednjeg radnog dana uz brze latino ritmove je uvek dobra ideja – upravo zato, u jedinstvenom ambijentu na otvorenom sa početkom od 17 časova posetioce očekuju javni časovi popularnih plesova salsa i bachata. Ritmovi koji pokreću vladaće Promenadom sve do 21:30, do kada će šetači imati priliku i da se sami oprobaju u ovim koracima u okviru grupnih koreografija za najmlađe, ali i one malo starije. Atmosferu će do usijanja dovesti rumba nastup krajem večeri, koji će preći u salsa žurku, savršenu za vrele dane u metropoli.

Veseli vikend nastavlja se u okviru manifestacije „Malci Savamalci“ u subotu od 18 časova, kada će pozorišna trupa „Ama baš za decu“, zabaviti predškolce i školarce do četvrtog razreda osnovne škole pozorišnom predstavom pod nazivom „Tajna čudotvornog šlema“.  Nakon toga, klinci i klinceze moći će da pevaju svoje omiljene pesme i uživaju na karaoke žurci, dok je bombondžinica „Bosiljčić“ zadužena za autentične ručno rađene slatkiše i sokiće, koji će dodatno zasladiti ovaj letnji dan pored reke.

Belgrade Waterfront vas poziva da prošetate do Sava Promenade i doživite pravi muzičko-scenski spektakl i nesvakidašnju zabavu sa svojim najdražima.

Komentar(1)

  1. trubači novi sad
    28. јун 2019. 13:40

    Malo se zna da je salsa (kao ostalom i samba, rumba, i ostale latino igre) narodna igra koja je kmercijalizovana i koja je zavladala svetom. A mi mrzimo naš folklor, uništavamo ga i žigosemo autore koji se bave našom narodnom muzikom. I samo da se razumemo Ceca&Co nije narodna muzika i folkor

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.