Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo (onaj pravi Ronaldo, Luis Nazario de Lima), kaže da mu je prilično smetalo što su mu dali nadimak „Debeljko“ i da se ne seća da ga je iko ikada branio.

On je u intervjuu za Financial Times naveo da je imao ogromnih problema sa slatkišima, ali i komentarima na račun težine.

„Deserti su uvek bili moj problem. Danas postoje mnogi pokreti koji brane prava homoseksualaca, crnaca, ali ne sećam se da me je iko branio kad su me zvali debelim“, rekao je Ronaldo.

On je priznao i da je pre finala Svetskog prvenstva 2002. godine u Koreji i Japanu bio toliko nervozan, da je se plašio da će doživeti epileptični napad koji je već imao četiri godine ranije.

„Finale u Jokohami igralo se u 20 sati. Dan pre, posle večere, svi su otišli da spavaju, a ja sam samo razmišljao: ‘Je..te, ne želim da spavam.’ Tražio sam nekoga s kim bih mogao da pričam i došao sam kod Dide, našeg golmana i rekao sam mu: ‘Molim te, ostani sa mnom.’ Nisam spavao celu noć jer sam se bojao da ne dobijem napad. Dida je bio sa mnom celu noć“, rekao je Ronaldo za utakmicu koju je dobio Brazil s 2:0.

On se sada bavi biznisom, a otkrio je i da je uradio vazektomiju, ali da je ipak ostavio šansu svojoj 13 godina mlađoj devojci, superodelu Selini Loks, da mu rodi tonu dece, iako želi. Ronaldo se odluio za vazektomiju nakon što se ispostavilo da je napravio dete konobarici koju je upoznao u Touju 2002. godine (dečak Aleksander je rođen 2005. godine).

„Da, imao sam vazektomiju, ali zamrznuo sam dovoljno sperme da moja devojka može da rodi ceo fudbalski tim ako želi“, završio je Ronaldo.

Komentar(1)

  1. Batko
    14. maja 2019. 18:48

    A ima i krivi Ronaldo nisam znao

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.