“Reći ocu ubijene devojčice – ‘Gde ste vi bili kad vam je ćerka ubijena’, to je nedopustivo”: Marinika Tepić traži ostavku Biljane Popović Ivković

11
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS)

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić zatražila je danas od državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije (MUP), Biljane Popović Ivković, da se izvini porodici Jurić i da podnese ostavku na sve funkcije.

“Reći ocu ubijene devojčice: ‘Gde ste vi bili kada vam je ćerka ubijena’, može samo Biljana Popović Ivković, propagandni monstrum Vučićevog režima”, ocenila je Tepić.

Tepić je rekla da je “u TV deuelu s Igorom Jurićem, ta bahata državna sekretarka MUP-a pokušala je da odgovornost za tragičnu smrt Tijane Jurić od ruke pedofila, silovatelja i ubice prebaci na njenog oca”.
 
SSP je saopštila da je Tepić dodala da se sa Igorom Jurićem “politički razilazila”, ali da su “kao roditelji uvek bili i ostali na istom zadatku”, i poručila mu da ne odustaje.

(Beta)

11 KOMENTARA

  1. Sta drugo ocekivati od takve persone ,setite se samo njene proslosti i gospodina Ivkovica kako su se docepali vlasti ali mislim da je doslo vreme za promene predugo nam unistavaju nasu decu i nase zivote,dosta vise treba da se javno izvini i Srbiji i gos. Juricu.

  2. Ovim je pokazala da nije ništa bolja od zločinca kojeg otvoreno brani, optužujući nesrećnog oca. Sram da je bude. Ljiga od žene!

  3. Užas…Teško nama sa ovom vlašću i ovim vladarima..Ova žena je bez srama i ne kontroliše svoje ponašanje..

  4. Zena monstrum, svaki put se zgrozim kad je cujem, jedan ljigav i odvratan stvor kao i njen muz, to su bez karakterni pohlepni i bezvredni stvorovi koji bi zgazili sve pred sobom zbog karijere, takvima je mesto u izolaciji da se nikad ne druze sa ostatkom sveta.

  5. Ni vasa kultura nije na visini, ali na zalost ni drzavni sluzbenici nisu bolji. Cast izuzetcima, vecina su bahati kao doticna gospodja.

  6. Ovo je nedopustivo, šta je ova dama rekla Igoru, ja sam slušala….zaplakala sam.
    Mogu da dodam, sram da je bude.

  7. Neumesno,neodgovorno,iritantno.I ranije su njene izjave bile neodmerene prema situcijama koje je komentaeisala,sada je presla granicu .

Comments are closed.