Samostalni poslanik Miladin Ševarlić izjavio je da će razmisliti da li će nastaviti štrajk glađu, koji je započeo juče ispred Skupštine Srbije, jer su, kako kaže, drugi poslanici „plagirali“ njegov čin.

Miladin Ševarlić je za Tanjug rekao da će pokušati da nađe neki drugi metod kako bi skrenuo pažnju građana na pitanje Kosova i Metohije, preneo je RTS.

Navodi da će razmisliti o tome da izađe iz štrajka glađu jer ne želi da bude predmet omalovažavanja, pre svega, kako kaže, predsednice Narodne skupštine Maje Gojković.

Ševarlić je rekao da je proveo celu noć na stepeništu sa poslanicima SNS, Aleksandrom Martinovićem i Sandrom Božić, sa kojima je, kaže, vodio razgovore na sve teme.

On je rekao da ima časne namere da podstakne građane da promišljaju zašto, kako kaže, i bivša i sadašnja vlast pitanje KiM „guraju pod tepih“.

Postavio je i pitanje da li je naslov intervjua ruskog ambasadora Aleksandra Bocan-Harčenka u Politici zaista njegov ili je taj intervju zloupotrebljen da bi se objavio takav naslov i to baš na Dan pobede nad fašizmom.

Komentara

  1. ljubica
    11. maja 2020. 16:34

    A, vala dugo je i izdrzao citav jedan dan!

  2. Cirkus za narodne pare
    12. maja 2020. 00:16

    “Razmisliću da li da nastavim štrajk glađu, jer ne želim da me Maja Gojković omalovažava…” Ili si samo ogladneo?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.