“Razglas za Đilasa je teror. I ja taj teror trpim. Treću noć u mojoj ulici ima više navijača nego u jednom redu južne tribine stadiona Partizana…”

3
Foto Nedeljnik

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović ocenio je puštanje sa razglasa poruke “Đilase, lopove” u blizini zgrade gde živi porodica predsednika Stranke slobode i pravde kao “čist teror”, za koji je optužio SNS i Aleksandra Vučića, za kojeg kaže da se prema građanima ponaša kao “prema podanicima”.

Dragan Đilas je u nedelju uveče, vidno uznemiren, u video poruci na Tviteru rekao da su nepoznati muškarci sa razglasa u blizini zgrade u kojoj živi njegova porodica puštali poruku “Đilase lopove”, a poručio im je i da da će ih on večeras čekati na tom mestu.

“To je teror, ja nemam drugu reč za to. Vučić se ponaša prema nama kao prema podanicima. Ja taj teror trpim treću noć, jer u mojoj ulici koja ima 10-tak zgrada, uveče ima više navijača nego u jednom redu južne tribine stadiona Partizana”, kazao je Trifunović u Novom danu.

On je rekao i da će i sam biti večeras ispred zgrade u kojoj živi Đilas, kako bi pružio podršku i pokazao da na nasilje ne sme da se ćuti.

“Jer će sutra doći ispred vaše zgrade ili u vaš stan i maltretirati vas”, naglasio je.

Kaže da je jedini način da se reaguje – silom.

“Tome se na put staje silom. Kao stanari iz Mike ASlasa, iz Niša, koji su oterali huligane sa svojih krovova. Ja ne znam da je neko zaustavio tenkove cvećem. Kako bi bilo da vama neko dođe kući i vređa vas s razglasa pred detetom”, upitao je Trifunović.

3 KOMENTARA

  1. BUKA NIJE U MODI!!!!! Stetna je, iritantna i besmislena. Te vase kolege lopovi ne zive u kraju sa rajom. Lupajte, urlajte, zvizdite tamo gde treba a nas ostavite vise na miru svi kompletno. Glumac mnogo mi te zao nesto. Maltretiras i vredjas pa kad ti se isto desi onda jao trpim teror.

  2. Pazi molim te, ti i tvoja szs mozete da vredjate, terorisete i to je normalno. Onda vam narod odgovori, i to je teror
    Szs moze da vredja zene. Da svasta lupeta o deci predsednika, o njemu, a kad cuju istinu o njihovoj kradji krokodilske suze
    Batina ima dva kraja, to ste zaboravili

  3. Pa majmune,ti terorises babu,komsiku,vredjajuci je,i zvucnicima od 250-500 wati,ti si kretenu,dao ideju sns-ovcima kako da vam uzvrate” podrsku” muzikom,bukom i galamom,pa sad kad placu deca tajkunske placipicke Djilasa,to nije u redu a kad su plakala deca Vesica to je ok?ja,skromno mislim da nije uredu da placu bilo cija deca,jer ona svakako nisu kriva nikako.

Comments are closed.