Albanski premijer Edi Rama već je prepoznatljiv po neobičnim odevnim kombinacijama, a njegov stajling na glasanju na lokalnim izborima u Tirani, na društvenim mrežama se ocenjuje kao najoriginalniji ili najuvrnutiji do sada.

Rama se, u društvu svoje supruge Linde, na glasačkom mestu u Tirani pojavio u beloj košulji, teget sakou, crnim cipelama, svim čarapama, ali i crnim „kargo“ bermudama.

Iako se u svetskim medijima današnji lokalni izbori u Albaniji ocenjuju kao test za demokratiju i odlučujući za nastojanje Tirane da započne pregovore o prijemu u Evropsku uniju, Ramin stajling uspeo je na trenutak da skrene pažnju javnosti sa teških, ali važnih tema i postane vest u svetskim medijima.

Lokalni izbori u Albaniji održavaju se uz bojkot opozicije koja je najavila da će ih sprečiti. Opoziciona Demokratska partija se zalagala za raspisivanje prevremenih parlamentarnih izbora, tvrdeći da su u vladi rasprostranjene korupcija i veze s organizovanim kriminalom. Demokrate zato bojkotuju glasanje.

Građani bi trebalo da izaberu predsednike opština i gradova, članove opštinskih i gradskih veća i okružnih parlamenata za naredne četiri godine.

Komentara

  1. Bubi
    1. jula 2019. 22:09

    Obozavam njegov stajling kad su carape u pitanju.

  2. Deran
    2. jula 2019. 09:39

    El ljakse grande, hahahaha. Samo mu semenke i suncokret fale.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.