Radno vreme dm drogerija tokom uskršnjih praznika

  0

  Usled uskršnjih praznika, kompanija dm drogerie markt izmenila je radno vreme, tako da će sve dm drogerije u zemlji raditi prema skraćenom rasporedu u petak, 30. aprila. Subota je neradna za većinu dm prodavnica, dok će one u tržnim centrima ostati otvorene tog dana puno radno vreme. Nedelja, 2. maj, neradan je dan za sve dm objekte, dok će već u ponedeljak, 3. maja sve drogerije ovog lanca raditi prema uobičajenom radnom vremenu.

  Sve detalje o aktuelnom radnom vremenu konkretnih prodavnica građani mogu da pronađu na zvaničnom sajtu dm-a.

  Pored apoteka i supermarketa, dm drogerije su prepoznate kao prioritetni lanci snabdevanja zbog značaja proizvoda koje kompanija ima u svom asortimanu, u prvom redu prehrambenih namirnica, organske hrane i proizvoda namenjenih građanima sa specifičnim dijetetskim potrebama.

  Sa oko 300 proizvoda privatne robne marke, dm se ubraja u najveće ponuđače organske hrane u našoj zemlji. Pored toga, u svom asortimanu sadrži brojne druge proizvode koji su ključni za ispunjenje različitih potreba građana, poput prehrane, asortimana za negu i ishranu beba, kao i segmenta za održavanje lične i higijene doma, nege i dekorativne kozmetike.

  Kompanija dm drogerie markt najveći je drogerijski lanac u Evropi, a trenutno posluje u 13 zemalja na kontinentu, sa mrežom od preko 3.600 prodajnih objekata i preko 62.000 zaposlenih.