Prva online regionalna konferencija u okviru programa Coca-Cola podrška mladima

  0

  U okviru programa Coca-Cola podrška mladima, ove godine biće realizovana prva online regionalna konferencija koja će okupiti poznate preduzetnike i influensere – Enu Čubrilo, poznatiju kao Enu Lunu, popularnog DJ-a Leu Davogić, Nikolu Radojčića, jednog od osnivača brenda Dechkotzar, Andrijanu Vešović, poznatiju kao Zombijana i Vladimira Vulića, konsultanta u oblasti digitalne transformacije, inovacija i društvenih medija i suosnivača Digitalizuj.me. Oni će mladima preneti svoja iskustva i izazove sa kojima su se susretali tokom svog razvojnog puta i ohrabriti ih da hrabro započnu svoju karijeru u vremenu nove realnosti.

  Online konferencija biće održana u sredu, 30. septembra 2020. godine u 12h, putem online platforme.

  Učešće na vebinarima u okviru konferencije je besplatno. Svi zainteresovani mogu da se registruju putem sajta https://coca-colapodrskamladima.com/registracija/ nakon čega će im biti prosleđen i pristupni link za učešće na konferenciji.

  Četvrtu godinu za redom, Coca-Cola HBC osnažuje mlade između 18 i 30. godina, koji nisu zaposleni i ne pohađaju neki od programa obuke u Srbiji i Crnoj Gori i poziva ih da pokrenu svoje karijere. Platforma Coca-Cola podrška mladima mesto je gde mladi kroz edukativne vebinare, inspirativne predavače a potom i mentorstva zaposlenih u kompaniji, mogu da se upoznaju sa primerima dobre prakse, dobiju smernice i praktična znanja, kako bi započeli sopstveni biznis ili karijeru na tržištu rada.

  ZATO ŠTO JE #PODRSKAMLADIMA OD PRESUDNE VAŽNOSTI ZA NJIHOVU USPEŠNU KARIJERU, VIDIMO SE 30. SEPTEMBRA!