Prva izjava Aleka Boldvina nakon tragedije: “Nema reči kojima mogu da opišem šok…”

0

Američki glumac Alek Boldvin, obratio se javnosti prvi put nakon tragedije u kojoj je iz nehata usmrtio članicu filmske ekipe Halinu Hačins, 42-godišnju direktorku fotografije na njegovom novom filmu “Rust”.

On je svoje saopštenje objavio na svom Tviter nalogu.

“Ne postoje reči kojima mogu da opišem svoj šok i tugu zbog tragičnog incidenta u kom je život izgubila Halina Hačins, supruga, majka i naša koleginica. U potpunosti sarađujem sa policijom u istrazi koju sprovode kako bi utvrdili kako je došlo do ove tragedije i u kontaktu sam sa njenim suprugom, kao podrška njemu i njegovoj porodici. Srce mi je slomljeno zbog svih koji su poznavali i voleli Halinu”, napisao je Alek Boldvin.

Incident se dogodio na setu u američkoj saveznoj državi Nju Meksiko, u saopštenjima policije je navedeno da je istraga otvorena i aktivna, kao i da, za sada, nisu preduzete pravne radnje povodom ovog incidenta.

Kako mediji navode, rekvizitni pištolj, ispunjen ćorcima, pokvario se dok je bio u Boldvinovim rukama, a istraga je i dalje u preliminarnoj fazi.

Kao što je to često slučaj nakon takvih događaja, postoji velika konfuzija oko toga šta se tačno dogodilo. Ako je pištolj bio ispunjen ćorcima, kako bi, zapravo, neko mogao da bude ubijen? Kako takozvani ćorci mogu da budu smrtonosni? Naposletku, da li postoji mogućnost da se sve podvede pod zločin?

Priču o tome pročitajte na linku ispod.