Prva i prava – C kafa simbol kvaliteta mnogih generacija

0

C kafa je generacijama sinonim za tradiciju i najlepše trenutke sa dragim osobama. Gotovo da nije postojao dom u staroj Jugoslaviji koji nije posedovao bar jednu od čuvenih limenki za čuvanje C kafe. I danas ih mnogi imaju, u njima i posle četiri decenije, pored kafe čuvaju i svoje izrađene fotografije, uspomene, pisma, pribor za šivenje i brojne kućne potrepštine. Četiri različite poklon limenke sa retro motivima iz zlatnih 70-ih godina prošlog veka prizivaju duh nezaboravne epohe. U njima se nalazi 2×120 grama C kafe za sve one koji uživaju u ovoj mešavini domaće kafe koja evocira najlepše uspomene.

Posle toliko godina poznati kvalitet prve i prave C kafe deo je naših dnevnih rituala u ispijanju šoljice najpoznatijeg napitka na svetu. Ova mešavina kafe, poznata po jakoj aromi i punom ukusu, više od 40 godina vraća najlepše uspomene. Tokom vremena njen kvalitet je napredovao i danas sa sigurnošću možemo reći da je ponos u kategoriji domaćih kafa.

I dokle god su legendarne C limenke pune, ostaju puna i naša srca, jer nam donose priču o pravim vrednostima, o večitom optimizmu, čistim emocijama i srdačnim osmesima. One simbolizuju način života i čuvaju sećanja kojima se uvek vredi vraćati. Obradujmo jedni druge ograničenom serijom poklon limenki C kafe, jer već 40 godina mi pijemo kafu zajedno!