Addiko banka je pripremila lepo iznenađenje za naše najstarije sugrađane. Sve penzionere koji reše da postanu klijenti Addiko banke i podignu gotovinski kredit očekuje 3.000 dinara na Addiko tekućem računu, kao znak dobrodošlice.

U periodu nakon početka školske godine, slava i praznika, izdaci u domaćinstvu često premašuju trenutne mogućnosti i stoga keš kredit predstavlja rešenje nadohvat ruke za proširenje kućnog budžeta. Uobičajeno za naše prostore, bake i deke predstavljaju jedan od ključnih oslonaca u porodici, pružajući podršku deci i unucima koliko god su u mogućnosti. Ponuda Addiko banke je mali znak pažnje prema novim klijentima koji su u kategoriji penzionera – dok oni poklanjaju deci i unucima, Addiko banka misli na njih.

Pored jednostavnih uslova apliciranja za kredit i brze obrade zahteva, po čemu je ponuda Addiko banke već prepoznatljiva, za penzionere takođe važi mogućnost da za ovaj kredit mogu aplicirati bez odlaska u filijalu uz asistenciju Addiko bankarskog službenika putem telefona, ali isto tako mogu računati na pomoć zaposlenih ukoliko žele da brzo i bezbedno dođu do kredita na tradicionalan način, u kontaktu sa službenicima na šalteru u odabranoj ekspozituri, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Ponuda je promotivnog karaktera i važi u periodu od 25.oktobra do 22. novembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.