Prošle godine Ivana Blečić je u svojoj prvoj knjizi “Sama među ljudima”podelila sa nama svoja lična traganja i učenja, zapisana u stihovima. Došlo je vreme da putovanje nastavimo.

Zato vas pozivamo da nam se sada pridružite na „PUTOVANJU KROZ LJUBAV“!

“Nikada se nisam usudila da javno govorim o ljubavi. Ona je za mene toliko velika i važna, da sam se uvek pitala da li sam dostojna da pišem o njoj. Kako obično biva, velike stvari kriju se sa druge strane straha, pa vas eto, danas pozivam na predstavljanje moje druge knjige, a prve o LJUBAVI!”

Pozivamo vas da zajedno putujemo kroz ljubav – da se zaljubimo, prepustimo, malo razočaramo i na kraju vratimo sebi! Pozivamo vas da jedno sasvim obično veče, zajedno učinimo potpuno neobičnim i da zaronimo u ovo putovanje kroz ljubav svim čulima. Kroz poeziju, pesmu, gitaru. Kroz ples, ipriču. Kroz davanje i prihvatanje.

Za autorku ljubav jeste davanje, zato će sav prihod od prodaje knjiga, ove večeri, biti doniran Prihvatilištu za žene i decu žrtve nasillja u porodici – Sigurna kuća Beograd, mestu gde je ljubav najpotrebnija. Ovim činom, a uz vašu pomoć, podržaćemo one koje su se previše dale u ljubavi i u istoj previše sebe izgubile, da dođu do poslednje etape „Putovanja kroz ljubav“ i vrate se sebi.

Ulaznice za ovu predstavu za dušu možete kupiti putem instagram profila Akademija 28 – link za kupovinu ulaznica slanjem poruke u DM (detaljno uputstvo kako kupiti ulaznice nalazi se na ovom linku Uputstvo za kupovinu ulaznica).

Promocija će se održati u utorak 5. marta od 20h u Akademiji 28.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.