U želji da inspiriše i ohrabri seniore da ispričaju svoje neprocenjive životne lekcije, kompanija Vip mobile je u oktobru pokrenula projekat Stari znalci. Svi zainteresovani koji imaju 65 i više godina mogu da se prijave do 26. oktobra, a na finalnoj audiciji biće izabrane najinspirativnije priče i glavni junaci budućih Youtube tutorijala. Osim što će biti članovi žirija, glumci Vlasta Velisavljević i Seka Sablić i pesnik Ljubivoje Ršumović, biće i mentori seniorima tokom priprema za snimanje.

Oktobar, mesec posvećen starima, Vip je iskoristio da najstarijim sugrađanima oda zahvalnost i uzvrati podrškom i pažnjom koju zaslužuju i koja im je u proteklom periodu bila više nego potrebna. Seniorima je namenjena posebna 65+ tarifa, kreirana posebno za njihove potrebe, kao i posebna korisnička podrška u poslovnicama.

 

Foto: Vip mobile

U nastavku ove kampanje, Vip najstarijim članovima zajednice posvećuje i projekat  „Stari znalci“, sa ciljem da podrži njihovu veću uključenost u digitalne komunikacione tokove i da veću vidljivost njihovim iskustvima i potrebama.

Nepravedno je osuditi na društvenu izolovanost i uskratiti pravo na javnu reč onima koji su savremeno društvo stvarali. Upravo zato me je oduševio poziv da učestvujem u jednom ovakvom projektu, koji omogućava da ljudi mog godišta i srodnih generacija prenesu iskustva mladim generacijama. Da bi oni koji se ne bave javnim poslovima i, za razliku od glumaca nekada odu u penziju, ostali društveno aktivni i ovladali novim trendovima, neophodno je otvoreno srce, dobra volja i malo truda mlađih generacija.“ – izjavila je glumica Seka Sablić, jedna od ambasadora projekta.

Prijave za Stare znalce otvorene su do 26. oktobra, putem veb stranice Vip mobile, kao i u bilo kojoj Vip poslovnici popunjavanjem štampanog formulara.

Foto: Vip mobile

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.