U Beograd je sa ekipom stigao francuski glumac i superstar Alen Delon. Tu je upoznao Stevicu Markovića i Miška Miloševića, dva zgodna i jaka frajera koji su dane provodili skačući sa Savskog mosta, jureći gradske lepotice, i već nanizali na svoje pesnice sve što se moglo isprebijati da bi se stiglo do titule „kraljeva ulice“…

Tako je počela priča o Stevici Markoviću. Završiće se u kovčegu koji stiže iz Pariza. A između… Između je bilo svašta…

Svi čitaoci Nedeljnika koji izlazi u četvrtak 9. jula na poklon dobijaju knjigu Branka Rosića o Stevici Markoviću, još jednu knjigu iz hit edicije o najkontroverznijim ličnsotima srpske istorije.

***

*Iz knjige Branka Rosića “Stevica Marković: Najveća priča o prvom mangupu Beograda i Jugoslavije“ koja se dobija na poklon uz novi Nedeljnik koji na kioske dolazi u četvrtak 9. jula.

***

NAJBOLJE KNJIGE ZA OVO LETO

Poklon edicija „Velike biografije“ uz Nedeljnik se nastavlja i u julu sa tri nove hit knjige. Knjiga o najkontroverznijem srpskom špijunu Dušku Popovu dobijala se uz Nedeljnik od 2. jula, knjigu o najkontroverznijem srpskom mangupu Stevici Markoviću čitaoci će na poklon dobiti uz Nedeljnik od 9. jula, a knjigu o najokontroverznijem srpskom policajcu Dragom Jovanoviću uz Nedeljnik od 16. jula.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.