Približava se 29. Kopaonik biznis forum

  0

  DIGITALIZACIJA U ZDRAVSTVU NEOPHODNA ZA BOLJE USLUGE

  Na koji način obezbediti održiv sistem zdravstvene zaštite i kako postići pozitivan uticaj digitalizacije na zdravstvene usluge biće neke od najznačajnijih tema o kojima će se razgovarati prvog i poslednjeg dana 29. Kopaonik biznis foruma koji će se od 6. do 9. marta održati u hotelu Grand Kopaonik.

  Među učesnicima zdravstvenih panela ove godine biće i Mirsad Đerlek, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije, Sanja Radojević Škodrić, v.d. direktora Republičkog fonda za zdravstveno osiguranja, Mihailo Jovanović, direktor kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu, Dragan Delić, redovni profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, kao i predstavnici nekih od najvećih privatnih zdravstvenih ustanova i kompanija u Srbiji.

  Ovogodišnji srpski Davos okupiće političku i privrednu elitu, najuspešnije domaće preduzetnike kao i najznačajnije predstavnike svetskih ekonomskih institucija. Centralna tema skupa koji organizuje Savez ekonomista Srbije u partnerstvu sa Mastercard biće „Srbija 2030: Agenda održivog razvoja“.

  Registracija učesnika je u toku, a svi zainteresovani mogu se akreditovati preko veb portala www.kopaonikbusinessforum.rs. Od svih učesnika foruma prilikom registracije zahtevaće se dokazi o potpunoj vakcinaciji ili preležanoj bolesti u proteklih šest meseci. Validna potvrda, odnosno dokaz o vakcini treba da sadrži informaciju o trećoj (buster) dozi ili drugoj dozi od čijeg primanja nije prošlo više od šest meseci svih vakcina koje su dostupne u Republici Srbiji.