“Preziremo vas kao porodica. Sa balkona Grada Beograda zagrmeće jednom poruka Srbima u Crnoj Gori”: Otac talentovanog košarkaša ljut na Košarkaški savez Crne Gore

2
Foto Nedeljnik

Vladimir Vuković, otac talentovanog košarkaša Budućnosti Andrije Vukovića, za koga se pisalo da će iz jata “Sokolova” preći u jato “Orlića” i da će obući dres Srbije, oštro je osudio Košarkaški savez Crne Gore.

Prema pisanju “Mozzartsporta”, Savez Crne Gore koči Vukovića da obuče dres Srbije, što je njegovog oca navelo da na svom Fejsbuk nalogu napiše vrlo oštru objavu upućenu KS Crne Gore.

“Evo na šta su sve spremni ljudi iz Košarkaškog saveza Crne Gore, da naštete detetu od 14 godina i privremeno ga spreče da zaigra na Evropskom prvenstvu za Srbiju. Ovo su napravili namerno i iz nemoći, svesni da će Andrija ipak biti licenciran u FIBA kao srpski igrač u narednih par meseci. Ne mogu da kažem da vam ovo na obraz služi, jer obraz prvo treba da imate a sada krenite da vam pokažem kakvu kičmu imaju Vukovići i šta znači karakter kod ljudi. Preziremo vas kao porodica, a sada zapamtite ovo obećanje – makar jednom sa balkona Grada Beograda zagrmeće poruka Srbima u Crnoj Gori…”, napisao je Vuković i uputio direktnu poruku pojedincima iz Saveza

2 KOMENTARA

  1. A, ova valja! Ovo junastvo, zasnovano prije svega na cojstvu Vukovica mora se podrzat! Vazda ti “pucalo “i na Balkon i sa Balkona!

Comments are closed.