Praznična čarolija postaje još lepša – Cinestar novogodišnji filmovi i serije od sada za SBB korisnike

  0

  Najlepši novogodišnji i božićni filmski i serijski program na 7 Cinestar kanala i Video klubu od sada su dostupni za SBB korisnike, saopštila je kompanija danas.

  „Deda Mraz i ja“, Spasavanje Deda Mraza“, „Nezgodan Božić“, „Elliot spašava Božić“, „Snežna kraljica“, samo su neki od naslova koji će upotpuniti predstojeće praznike i vreme provedeno sa porodicom i najdražima učiniti još zabavnijim i lepšim.

  Kompanija SBB prethodno je za sve korisnike otključala dodatne kanale i Video klub sa više od 19.000 naslova i priredila još jedno iznenađenje – vaučer za novogodišnju kupovinu na shoppster.com u vrednosti od 2.000 dinara.

  Nastavljamo da našim korisnicima donosimo najbolje korisničko iskustvo uz najpopularniju TV platformu u Jugoistočnoj Evropi EON. U Novoj Godini želimo svima pre svega dobro zdravlje i puno smeha uz omiljeni TV sadržaj na našim kanalima!“, izjavila je Minja Jugović Janjić, Direktorka Sektora za marketinške komunikacije kompanije SBB.

  EON TV platforma promenila je iskustvo gledanja televizije na tržištu od 40 miliona ljudi, a korisnicima u Srbiji pre tri godine donela revoluciju. EON danas preporučuje omiljeni sadržaj svakom članu porodice, nudi poseban prostor samo za decu – EON Kids, omogućava vraćanje kanala do 7 dana unazad, započinjanje gledanja sadržaja na jednom i nastavak na drugom uređaju, kao i gledanje omiljenih sadržaja bilo kada i bilo gde putem EON aplikacije.

  Cinestar kanali i video klub katalog u novoj 2022. godini biće deo SBB ponude kanala.