Kompanija Lidl Srbija još jednom je pokazala da su pored potrošača, zaposleni važan prioritet kompanije, pa će za 1. maj i Uskrs svi Lidl prodavci imati slobodne dane i biti u prilici da ih provedu sa svojom porodicom i prijateljima.

Pored brojnih benefita koje Lidl obezbeđuje svojim zaposlenima, podrška koleginicama i kolegama u postizanju balansa privatnog i poslovnog života takođe je jedan od važnih aspekata poslovanja kompanije na našem tržištu. Zato je Lidl Srbija među prvim kompanijama odlučila, i u narednim godinama dosledno nastavila da primenjuje dobru praksu obeležavanja Praznika rada, 1. maja, kao neradnog dana za sve svoje prodavnice.

Radno vreme Lidla tokom praznika

Kako bi i potrošači bili u prilici da nabave sve što im je neophodno tokom prazničnih dana, oni će tokom uskršnjih i prvomajskih praznika biti u mogućnosti da nabave neophodne proizvode iz Lidlovog odabranog asortimana po prilagođenom radnom vremenu.

 

Prodavci Lidl Srbija

 

Za Praznik rada, u sredu, 1. maja prodavnice će biti zatvorene kao i u nedelju, 5. maja za Uskrs. Na Veliki petak, 3. maja Lidl prodavnice će raditi skraćeno i to do 18h. Između praznika, odnosno 2. maja i 4. maja Lidl prodavnice radiće po redovnom radnom vremenu, omogućavajući svim potrošačima kupovinu bez žurbe. Od 6. maja biće redovno radno vreme svih Lidl prodavnica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.