Dobro, ko još ne voli da posle utakmice pogleda program iz studija televizija koje prenose  velika takmičenja u fudbalu? Tu uvek imate priliku da vidite da „može i gore“, a neki fragmenti tih analiza postanu viralni dok si rekao keks.

Ipak, postoji publika koja već tokom prvog reklamnog bloka mora da promeni kanal zbog digestivnih reakcija na analize bez mnogo pameti i zanimljivih uvida, uz puno „pa sigurno“ i „ispoštovanih dogovora iz svlačionice“. Čast izuzecima.

Upravo za takve, Velike priče su u svojoj produkciji spremile specijalni serijal podkasta Najopasniji rezultat, posvećen Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Od 13. juna u 20 časova, kada izlazi uvodna epizoda, sve do finala Evropskog prvenstva, pratite analize, prepucavanja, i razgovore o utakmicama, Vlade Novakovića, Saše Ibrulja i Uroša Jovičića.

Ovo specijalno izdanje Najopasnijeg rezultata drugačije je od uobičajenog formata jer će epizode biti emitovane u LIVE-u (osim uvodne), posle svake utakmice Srbije u grupi i po završetku svake runde nokaut faze i kada Srbija ispadne. A ispašće nekad.

U prvoj, uvodnoj epizodi, pogledajte pregled svih šest grupa, sa fokusom na Srbiji i Hrvatskoj, kao i predviđanja našeg trojca – koji voli mnogo da priča, a da malo kaže, da postavlja pitanja, a ne da daje odgovore, da predviđa, ali ne i da pogađa.

Ne možemo da garantujemo ništa osim da ćete posle utakmica Srbije u grupnoj fazi kvalitetno ubiti vreme i da ćete tokom nokaut faze (igrali naši tamo ili ne), želeti da ubijete nas.

Prvu epizodu podkasta Najopasniji rezultat pratite u četvrtak od 20:00 na YouTube kanalu Velikih priča.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.