Real Madrid je imao košmarnu noć, a nije bio san. Primio je sedam golova od Atletika, ubedljivo je poražen, a jedna od zvezda prelaznog roka, Luka Jović, doživeo je povredu zgloba.

Igrao se 30. minut kada se Jović sudario sa golmanom Atletika Janom Oblakom, koji je u naletu udario u Jovićev zglob, a srpski reprezentativac je morao da izađe iz igre.

Još uvek nema informacija o tome koliko je povreda ozbiljna, a neki španski mediji predpostavljaju da pauza neće biti tako kratka.

Ovo je treća utakmica Luke Jovića u dresu kraljevskog kluba i treći maler zaredom. Prvo je posle debija morao da prođe kroz medijskog „toplog zeca“ jer su Španci pisali o tome da je Jović odlično pojačanje, „ali za Real Madrid C“. Zatim je u drugom meču morao da bude zamenjen već u 15. minutu susreta i nije imao priliku da na terenu odgovori na kritike, a uzrok izmene bio je crveni karton njegovog saigrača Naća, koji je doveo do taktičkih pomeranja u Zidanovoj ekipi.

Na kraju, treći u nizu i verovatno najneprijatniji maler, dogodio mu se protiv Simeoneove ekipe.

Kada je u pitanju Real, sve u vezi sa utakmicom protiv Jorgandžija, za njih je bilo pogrešno i loše. Primili su sedam golova, povredio im se važan igrač, a onda su pokazali slabost i pri rezultatu 6:1 za Simeonevom tim, Karvahal je izazvao tuču koja je doveo do crvenih kartona.

Naravno, u sve je bio umešan i Dijego Kosta koji je pre isključenja postigao četiri gola.

Atletiko – Real 7:3, Maler – Jović 3:0.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.