“Potrošio sam mnogo energije, trudio sam se i radio, subote i nedelje nisam imao, nisam imao odmor, ne živim normalan život…”: Vučić o tome zašto se ne bi danas kandidovao

5
Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se ne bi kandidovao za novi predsednički mandat ukoliko bi se danas izjašnjavao o tom pitanju.

Vučić je u novogodišnjem intervjuu za list Blic naveo i da veruje da će ostati pri tom stavu.

“Potrošio sam mnogo energije, trudio sam se i radio, subote i nedelje nisam imao, nisam imao odmor, ne živim normalan život i čoveku počinje da nedostaje sve to. Investicioni plan koji smo predstavili, tri dana sam radio, do 1.45 časova sam ostao sa Anom Brnabić i Sinišom Malim. Toliko sam tome posvećen. Mislim da se rezultati vide, ali žrtvujete privatni život, osudite sebe na to”, naveo je Vučić.  

5 KOMENTARA

  1. Kaže čovek koga je sudbina, rođenjem, osudila da nema normalan život. Problem je jedino što je Srbija odlučila da ga u tome podržava i sledi.

  2. To što ne živiš normalan život isključivo je tvoja odluka i krivica. Neki ljudi postižu fantastične rezultate radeći opušteno i planirajući vreme. Ti si u suštini loš i zao čovek, bolesno opterećen željom da te drugi cene, poštuju, sa bolesnom željom da na svaki način, ne pitajući za cenu, ostaviš neki trag u Srbiji. To besomučno investiranje u autoputeve ne razmišljajući da će te kredite za desetak godina neko morati da otplaćuje, a što je još gore sa ogromnom verovatnoćom koruptivnosti, baca u vodu sve tvoje napore.

Comments are closed.