Postani jedan od tri MaxBet poker kralja. Osvoji 4.000.000 dinara, put u Češku i priliku da dobiješ još mnogo više

  0
  Foto: Promo

  Ljubitelji pokera, rezervišite svoje mesto u najuzbudljivijoj MaxBet avanturi koja vas može učiniti milionerom ili poslati na put od 5 zvezdica!

  Prvenstvo Srbije u pokeru, koje MaxBet organizuje u okviru svoje online poker lige, traje od 10. do 24. aprila, a najbolje rangirane igrače očekuju fenomenalne nagrade. Najuspešniji među pokerašima boriće se za garantovanu nagradu od 4.000.000 DINARA u kešu. Ali ni to nije sve!

  Tri najbolje plasirana igrača MaxBet vodi na putovanje života – u Rozvadov u Češkoj, i to u jedan od najboljih evropskih kazina, na turnir koji se održava od 26. aprila do 2. maja, sa zagarantovanim nagradnim fondom od 400.000 EVRA!

  Ukoliko se nađeš među trojicom najboljih, očekuju te obezbeđen prevoz, boravak u King’s Casino hotelu sa 5 zvezdica i učešće na turniru – dakle, ne blefiramo kada kažemo pravi kraljevski tretman!

  Ali, MaxBet voli kada svi dobijaju pa je i za igrače koji se plasiraju od 4. do 10. mesta obezbedio novčane nagrade, dok će pokeraši plasirani od 11. do 20. mesta biti nagrađeni besplatnom ulaznicom na MAXBET MAIN EVENT u maju, sa garantovanim nagradnim fondom od 500.000 DINARA!

  I više nego dovoljno razloga da se registruješ na www.maxbet.rs  i oprobaš u MaxBet Kraljevskoj poker ligi!

  Život je igra – zaigraj za titulu jednog od tri MaxBet kralja Srbije u pokeru!