Portonovi: Dizajniran za večno pamćenje

1
Foto promo

Portonovi je inspirisan je upravo vama: kosmopolitama, ljubiteljima mora i jahtinga, poslovnim ljudima, umetnicima i svim onima koje povezuje ljubav prema prirodi i kvalitetnom životu. Brendovi svetski prepoznatih lanaca kao što su D-Marin Portonovi Marina, prvi One&Only u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom, biće sastavni deo ponude ovog nesvakidašnjeg rizorta koji se prostire na 26 hektara zaštićenog obalnog područja i 1,8 km same obale.

Foto promo

NAJVIŠI ARHITEKTONSKI STANDARDI GRADNJE

Iz svakog ugla, rizort se uklapa u drevnu kulturnu tkaninu sa prostranim šetalištem uz more, krivudavim ulicama, zanosnim vrtovima i skrovitim trgovima. Svaka nekretnina je dizajnirana kako bi prenela svoj poseban osećaj mesta i stila – uz pažljivo razmatranje neophodne privatnosti.

Foto promo

DRUGI DOM ILI ODMOR PO NAJVIŠIM SVETSKIM STANDARDIMA

Stanovi će takođe biti na raspolaganju za iznajmljivanje, a gostima koji se odluče za ovu vrstu usluge biće obezbeđeni i brojni dodatni servisi. D-Marin Protonovi marina imaće 238 vezova za super i mega jahte, dok će njeni članovi imati privilegovan pristup svim ostalim D-Marin marinama na Mediteranu. Portonovi je mesto gde svako može da pronađe svoju strast – od avanture, preko gastronomije, sporta, umetnosti, meditacije, odmora i istraživanja. To je mesto na kojem prošlost i sadašnjost postaju jedno. Ovo elegantno naselje ponudiće bezvremensku destinaciju i životni stil, spajajući jedinstveni duh i dušu ovog regiona.

1 KOMENTAR

Comments are closed.