Pokret SNP Naši optužio je Srpsku naprednu stranku za krađu predizbornog slogana „Za našu decu“, s kojim će SNS izaći na predstojeće parlamentarne izbore. Taj pokret najavljuje tužbu zbog povrede autorskih prava i akciju lepljenja plakata upravo s tim sloganom.

SNP Naši su slogan „Za Našu decu“ koristili u kampanji za vanredne parlamentarne izbore, održane 11. maja 2008. godine. Isti slogan promovisan je u video spotu koji je Srpska napredna stranka predstavila uoči narednih redovnih parlamentarnih izbora, koji će se održati krajem aprila.

„Кonzervativni pokret Naši obaveštava javnost da je SNS ukrao kampanjski slogan “Za našu decu” od našeg pokreta, te da će shodno tome, Naši tužiti SNS zbog povrede autorskih prava, te paralelno krenuti u kampanju lepljenja novih plakata upravo pod sloganom “Za našu decu” na kojima će glavna tema biti Aleksandar Vučić i njegova rijaliti briga za decu i porodične vrednosti.

Naime, krađa slogana “Za našu decu” od КNP i potenciranje teme “brige za našu decu” je još jedan perfidni korak Aleksandra Vučića u upornom stremljenju da svoju izdajničku politiku po pitanju Кosova i Metohije zamaskira navodnom brigom za decu i budućnost srpske dece, kako na КiM, tako i u ostatku Srbije. Кoliko brine za decu na Кosovu i Metohiji najbolje se pokazuje u legeonu njegovih tabloida, internet portala i nacionalnih frekvencija koji na najagresivniji mogući način svakodnevno vrše agresiju na dečiju svest i duše naše dece, šireći i namećući na svakom ćošku društveno-kulturnu devijaciju zvanu rijaliti“, stoji između ostalog u saopštenju Naših.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.