“Pojma nemam šta je Skaj aplikacija. Ja sam govorio Skajp, pa su me ispravljali…”

1
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS)

(Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas navode da protiv njega i ministra policije Aleksandra Vulina nije podneta krivična prijava, navodeći da je prijava ušla u redovnu proceduru Tužilaštva za organizovani kriminal i zamolio je da ubrzaju sve procedure kako bi “što pre još jednom otišao na poligraf”.

“Onda ću posle (poligrafa) moći s pravom da ispitujem – sve da pitaju, sve što su tamo lagali svih prethodnih dana”, rekao je novinarima nakon obilaska fabrike “Teklas automotive” i novog pogona namenjenog za proširenje.

On je naveo da će svi dobiti “tačan odgovor”, ali da ostaje na nadležnim državnim organima da kažu da li govori istinu ili ne.

Predsednik je kazao da ne zna šta je Skaj aplikacija niti kako se koristi.

“Pojma nemam šta je to (Skaj aplikacija), nikad to u životu nisam video. A plašim se da neki jesu, neki iz političkog života”, rekao je Vučić.

On je kazao da je “u početku” mislio da se radi o aplikaciji Skajp, a da su ga saradnici ispravljali.

1 KOMENTAR

  1. Тешки су то изазови, госн’ председниче ! Те, човек треба да зна да ли је нужна трећа сајла на гондоли, колико кошта километар ауто-пута, где је који респиратор застао, зашто је споменик најлепши, а насеље у Београду још лепше,… и онда још и шта је то некаква апликација “скај” ? Сва срећа па су ту сарадници, сада да припомогну.

Comments are closed.