“Pojeo je Orsona Velsa pa slučajno obukao sinovljev frak”: Trampov “modni incident” glavna vest na Tviteru

1
Tanjug/(Doug Mills/Pool Photo via AP)

Frak Donald Trampa koji je nosio na svečanom banketu u Bakingemskoj palati vest je broj jedan na Tviteru pošto se predsednik SAD grubo oglušio o dres kod.

Trampov frak bio je kraći nego što je dres kodom propisano, beli prsluk koji je nosio ispod bio je duži nego što bi trebalo, a sudeći po jedva zakopčanim dugmadima, i mnogo uži nego što bi trebalo. Kršenje dres koda nije moglo da prođe nezapaženo među tviteršima koji nisu štedeli Trampa u kritikama.

Prema dres kodu prsluk bi trebalo da pokriva pojas pantalona, ali ne da bude duži od fraka. A tu je kao dobar primer poslužila fotografija Baraka Obame uz pitanje “Ko je bolje poneo frak?”.

Zanimljivo je kako je Tramp mogao da priredi takav “modni incident” s obzirom na to da njegova supruga Melanija dobro vlada dres kodom i da poznaje modna pravila.

Neki su komentarisali da Tramp izgleda kao “batler koji je zaboravio da uvuče košulju”, da ” izgleda kao da je pojeo Orsona Velsa pa slučajno obukao odelo 11-godišnjeg sina Barona”, pa čak i da je “njegov krojač sigurno glasač Hilari Klinton” ili “ovo se desi kad ne platiš krojača”.

“Ova dugmad čekaju da naprave međunarodni incident”, jedan je od komentara. “Dugmad na prsluku. Pod većim su pritiskom od sirijske vlade”, piše jedan tviteraš.

Tviteraši su primetili još jedan gaf – okovratnik Trampove košulje bio je toliko uzak da ju je jedva zakopčao. Čak, podbradak prvog čovek SAD visio je iznad bele leptir mašne, pa se činilo da Tramp teško diše.

Jedan od najzanimljvijih komentara na stajling prvog čoveka SAD bio je da je možda svečano odelo kupio na “Amazonu”, jasna aluzija na animozitet prvog čoveka SAD i najbogatijeg čoveka na svetu Džefa Bezosa. 


1 KOMENTAR

Comments are closed.