Podsećanje za mlade umetnike: Još 10 dana do kraja prijave za Master klas Marine Abramović

1

Još 10 dana je ostalo za prijavu na Master klas Marine Abramović, koji će se održati u sklopu retrospektivne izložbe “Čistač” u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu. Odabrani mladi umetnici i studenti umetničkih fakulteta će u programu koji traje tri dana, od 24. do 26. septembra, provesti vreme sa Marinom u intenzivnom umetničkom radu, istraživanju, učenju i upoznavanju sveta umetničkog performansa.

Svi zainteresovani treba da se prijavedo 25. avgusta 2019. godine na e-mail adresu masterclass@msub.org.rs, nakon čega će Marina Abramović odabrati najviše 20 učesnika. Po završetku trodnevnog programa koji se dešava u Beogradu svi će dobiti sertifikat o učestvovanju na Master klasu.

Prijava treba da sadrži kratku biografiju potencijalnog učesnika i predstavljanje tri njegova ili njena rada – performansa sa opisom. Potrebno je i priložiti video i foto materijale prijavljenih radova (kvalitet video i foto materijala nije presudan). Radovi mogu biti već izvedeni ili specijalno osmišljeni za ovu priliku. Svi oni koji budu odabrani da učestvuju u Master klasu obavezni su da daju svoju saglasnost za snimanje, fotografisanje i korišćenje lika u materijalima zabeleženim u toku ova tri dana.

1 KOMENTAR

Comments are closed.