Kompanija Mozzart nastavlja da veliki deo društveno odgovornih aktivnosti usmerava na zaštitu životne sredine i podizanje ekološke svesti.

Posle najave početka izgradnje Mozzart Eko parka kod Štark Arene, zatim deljenja ekoloških cegera građnima na pijacama, počelo je veliko takmičenje „Pogodi najduži tiket“, u kojem će se učesnici nadmetati ko može da sastavi dobitni tiket s najviše parova, ali će u centru pažnje biti i podizanje ekološke svesti, s obzirom na to da sve nagrade u ovom takmičenju – čuvaju životnu sredinu!

Veliko kladilačko takmičenje „Pogodi najduži tiket“ trajaće od 6. februara do 30. marta, a sve nagrade su eko-frendli. Kreator dobitnog tiketa sa najvećim brojem pogođenih parova čija svaka pojedinačna kvota je najmanje 1,35 biće nagrađen svetskim automobilom godine – električnim motornim vozilom Jaguar I-Pace.

Drugoplasirani i trećeplasirani osvajaju električni skuter Piaggio Vespa Elettrica, dok je električni bicikl xplorer sydney 6816 rezervisan za 4. i 5. mesto. Za plasman od 6. do 10. mesta spreman je električni skuter Xiaomi M365.

A da bi tiket učestvovao u takmičenju potrebno je da ispuni sledeće uslove:

– Minimalna uplata 50 dinara

-Svi parovi na tiketu moraju biti pogođeni

– U obračun ne ulaze tiketi koji ostvaruju pravo na bonus „Naplati promašaj“, sistemski tiketi, tiketi klađenja na brojeve, Live Bet tiketi i tiketi sa brzim igrama

– Parovi koji ulaze u obračun broja parova na tiketu su isključivo parovi sa kvotom jednakom ili većom od 1,35.

Kompletna pravila takmičenja možete pogledati OVDE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.