Počelo je: Traži se najduži tiket, a nagrade su fenomenalne

  Pobednici velikog Mozzartovog takmičenja „Pogodi najduži tiket“ postaće vlasnici sjajnih eko-frendli nagrada

  0
  Ilustracija: Mozzart

  Kompanija Mozzart nastavlja da veliki deo društveno odgovornih aktivnosti usmerava na zaštitu životne sredine i podizanje ekološke svesti.

  Posle najave početka izgradnje Mozzart Eko parka kod Štark Arene, zatim deljenja ekoloških cegera građnima na pijacama, počelo je veliko takmičenje „Pogodi najduži tiket“, u kojem će se učesnici nadmetati ko može da sastavi dobitni tiket s najviše parova, ali će u centru pažnje biti i podizanje ekološke svesti, s obzirom na to da sve nagrade u ovom takmičenju – čuvaju životnu sredinu!

  Veliko kladilačko takmičenje „Pogodi najduži tiket“ trajaće od 6. februara do 30. marta, a sve nagrade su eko-frendli. Kreator dobitnog tiketa sa najvećim brojem pogođenih parova čija svaka pojedinačna kvota je najmanje 1,35 biće nagrađen svetskim automobilom godine – električnim motornim vozilom Jaguar I-Pace.

  Drugoplasirani i trećeplasirani osvajaju električni skuter Piaggio Vespa Elettrica, dok je električni bicikl xplorer sydney 6816 rezervisan za 4. i 5. mesto. Za plasman od 6. do 10. mesta spreman je električni skuter Xiaomi M365.

  A da bi tiket učestvovao u takmičenju potrebno je da ispuni sledeće uslove:

  – Minimalna uplata 50 dinara

  -Svi parovi na tiketu moraju biti pogođeni

  – U obračun ne ulaze tiketi koji ostvaruju pravo na bonus „Naplati promašaj“, sistemski tiketi, tiketi klađenja na brojeve, Live Bet tiketi i tiketi sa brzim igrama

  – Parovi koji ulaze u obračun broja parova na tiketu su isključivo parovi sa kvotom jednakom ili većom od 1,35.

  Kompletna pravila takmičenja možete pogledati OVDE.