U 16.30 u Kasteldeboleu počela je konferencija za novinare na kojoj će Siniša Mihajlović objaviti detalje svog zdravstvenog stanja.

Vest da će Mihajlović morati, bar na neko vreme, da napusti klupu Bolonje i sport koji ga je proslavio, zabrinula je ceo fudbalski svet.

Sala je puna novinara za „Mister rossoblua“, prenosi ItaSportPress.

„Otkrivene su neke loše stvari na testiranju. Imao sam groznicu, pa su mi kazali da moram da radim dodatna ispitavanja. Imam leukemiju“, rekao je Mihajlović.

„Kad su mi rekli da je to leukemija, ostao sam u sobi dva dana i samo plakao. Ceo život mi je prošao pred očima. Znam da je to teška bolest, ali znam da ću je pobediti. Nemojte misliti da su to bile suze straha, ne bojim se, želim odmah da započnem borbu kako bih porazio ovo zlo. Zbog sebe, zbog porodice, zbog svih koji me vole“, naveo je legendarni fudbaler.

„Objasnio sam svojim igračima da ću se boriti za pobedu kao što sam ih naučio da rade na terenu. Dobiću ovaj izazov“, rekao je Siniša.

„Ništa mi niko nije pružio u životu, za sve sam morao da se borim. Tako ću se boriti i sada“, dodao je on.

Govorio je i o medijima.

„Tražio sam da sve ostane tajna, ali neko nije poštovao moju volju. Neko je upropastio dvadeset godina prijateljstva da bi prodao još 100-200 primeraka. Ali svako radi ono što želi.“

Obratio se i sportski direktor Bolonje Valter Sabatini.

„Naš trener je pokazao veliku hrabrost kada je zakazao konferenciju za novinare, da bi govorio o svojoj situaciji. Ovde smo da ga podržimo. Ovaj čovek će uvek moći da računa na Bolonju. Biće uz nas i mi ćemo biti uz njega, štagod da se dogodi. Ovaj čovek je veoma jak. I hajde da kažemo jasno – Siniša će ostati trener Bolonje i ništa se neće promeniti“, jasan je bio Sabatini.

Komentara

 1. Caca
  13. jula 2019. 17:27

  Izdrzi legendo,uz tebe je cela Srbija.Molicemo gospoda boga da nam ozdravis.

 2. vera
  14. jula 2019. 15:08

  Gospod je lekar...pomoci ce ,molicemo svi za tebe legendo!

 3. Gorana
  14. jula 2019. 16:41

  Pomaze Bog dobri ljudi! Zelim da pomognem Sinisi! Neophodan mi je njegov kontakt ili adresa! Alep za isto!!! Citajuci razne komentare nailazim na tuzne smeske...cemu suze zivom coveku??? Njemu je potrebna i neophodna adekvatna terapija! Ne znam trenutno stanje organizma...ako ode na Limfe-gotov je. Toliko znam. Zelim nekog dobre volje da pomogne, da stupim u kontak sa njim! Molim Vas, da mu pomognemo! Srdacan pozdrav i svako dobro!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.