Piksi: “Nije bilo nikakvog prevrata u FSS, svi znamo šta se desilo…”

1

(Beta) – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je danas da u Fudbalskom savezu nije bilo nikakvih prevrata, da je on odgovoran za sportska pitanja i da ne želi da se meša u politiku Saveza.

Prošle nedelje došlo je do promene na čelu Saveza, pošto je Izvršni odbor smenio vršioca dužnosti predsednika Marka Pantelića i na njegovo mesto postavio Nenada Bjekovića.

Stojković je na današnjoj konferenciji za novinare upitan da prokomentariše, kako je navedeno u pitanju – “prevrat”.

“U vrhu Fudbalskog saveza Srbije nije bilo nikakvih prevrata. Svi znamo šta se desilo. Maksimalno sam koncentrisan i posvećen poslu kojim se bavim, imam odgovornost za sportska pitanja i sve što se dešava oko nacionalnog tima. Ne želim da se mešam u politiku Saveza”, rekao je on.

“Od prvog dana rekao sam da postoje dva sektora, politika Saveza, a drugi je sportska strana. Ovde se pitam mnogo i pitaću se. Druga strana nije moj sektor. Savez funkcioniše, imamo podršku, ne želim da trošim energiju na neka druga pitanja i teme”, dodao je selektor.

Novinare je zanimalo i da li će Stojković uživo gledati neke od utakmica na predstojećem Evropskom prvenstvu, a on je rekao da ga zanima selekcija Portugala, protivnik Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

“Situacija je nenormalna, PCR testovi, vakcine, živimo u takvom vremenu da mi se smuči da putujem. Ne znam, moguće je… Imam veliki televizor kući, mogu bez problema da pratim. Ali interesuje me naravno Portugal”, naveo je.

Upitan o finalu Lige šampiona, u kome je Čelsi pobedio Mančester siti sa 1:0, Stojković je rekao da su to klubovi velikih budžeta, ali da analiza te utakmice ne može mnogo pomoći pošto ima različite igrače.

“Siti je mnogo potrošio, kao i Pari Sen Žermen, ali na kraju ne možete tek tako da osvojite pehar. Što ne znači da ga Siti sledeće sezone neće uzeti”, naveo je Stojković.

1 KOMENTAR

  1. Piksi,,da li je moguće da veruješ u tu priču o kojoj pričaš Zar misliš da je narod naivan i veruje posle 50 godina u izjavi koju si dao za novinski list”Nedeljnik”.

Comments are closed.