Pevačica Bebe Redža dospela je u centar pažnje pošto je na Instagramu napisala objavu u kojoj se osvrće na ejdžizam u Holivudu. Redža je napisala da joj je izvesni producent rekao da je sa 29 godina prestara za imidž seksepilne zvezde.

Njene poznate koleginice, među kojima su se našle i Tejlor Svift, Rita Ora i Džejmi Lin Spirs, uputile su Redži poruke podrške u komentarima.

Bebe Redža je napisala:

„Nedavno mi je jedan producent rekao da postajem prestara i da zbunjujem ljude zato što sam tekstopisac i na Instagramu objavljujem seksi fotografije, a to nije nešto što žene koje se bave pisanjem pesama treba da rade, naročito ne u mojim godinama. Imam 29 godina.

Dosta mi je da me smeštaju u kojekakve okvire. Ja određujem sopstvena pravila. Umorna sam od žena koje se etiketiraju kao ružne veštice kada ostare, a muškarci se smatraju seksipilnijima kada imaju više godina.

U svakom slučaju, u avgustu punim 30 i znate šta? Ne bežim od toga. Neću lagati za svoje godine niti pevati pesme koje će se prodavati bolje jer zvuče ‘mlađe’. Slaviću svoje godine jer, znate šta, mudrija sam i snažnija i, verujte mi, mnogo bolja ljubavnica nego što sam bila pre deset godina.“

https://www.instagram.com/p/B1EYi9KlvEL/

Tejlor Svift, koja takođe ima 29 godina, napisala je Redži ispod objave: „29-godišnjakinje, ujedinite se“, Rita Ora poručila je pevačici da je prelepa, sve seksipilnija sa godinama i da njen talenat peva za sebe.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.