Perfektna espreso kafa u vašem domu

  0

  Barcaffè ponosno predstavlja deo svog espreso asortimana kreiran u skladu sa najnovijim svetskim trendovima, za sve one koji u šoljici kafe traže ekstrakt savršenog trenutka svakog dana. Pred vama je vrhunac kombinacije dugogodišnjeg iskustva i istinske ljubavi prema kafi – Barcaffè Perfetto kapsule: idealno zavodljiva ravnoteža ukusa u svakom jednostavnom, a istovremeno ekspertski napravljenom espresu. Bilo da ste na poslu ili kod kuće, prepustite se uživanju u izuzetnoj kafi koja se veoma lako i brzo priprema.

  Barcaffè Perfetto kapsule povezuju italijansku ekspertizu i tradiciju dugu skoro 50 godina sa modernim načinom života i globalnim trendovima, a pored toga odgovaraju lokalnim ukusima u čitavom regionu. Sorte kafe su pažljivo odabrane, sazrele na suncu Brazila i Etiopije, Kolumbije i Indije, i pripremaju se u idealnim uslovima, kako bi se obezbedio vrhunski kvalitet i savršena ravnoteža ukusa u svakoj šoljici. A kako bi kafa bila u potpunosti zaštićena, kapsule su posebno dizajnirane za maksimalno očuvanje ukusa, arome i svežine.

  Barcaffè Perfetto espreso mešavina koja budi maštu i trenutke opuštanja pretvara u poseban doživljaj, namenjena je svim strastvenim ljubiteljima espresa. Tako se možete odlučiti za Barcaffè Perfetto Espresso – mali espreso s puno arome, Cappuccino – kremasto zadovoljstvo i punoća ukusa stvorena za uživanje u svakom danu, Caffè Latte – pravi spoj ukusa uz dašak nostalgije i Irish Cream – napitak sa aromom Irske kafe, kremaste strukture i bogate pene, a koji se mogu pripremati na svim Dolce Gusto kompatibilnim aparatima. Za Nespresso aparate dostupan je Perfetto Espresso – u kojem su isprepleteni ukusi slatkastih medenih nota i čokolade, sa prijatno zaokruženom cvetnom aromom. Tu je i Single Origin Ethiopia – karakterističan po mirisu cvetova pomorandže i jasmina, kao i Perfetto Single Origin Brazil – ukus u kom prevladava aroma čokolade i prepečenih orašastih plodova.

  Kako već danas do svojih Perfetto kapsula? Ako ih poručite putem sajta očekuje vas besplatna dostava na kućnu adresu. Za poručene dve kutije Barcaffè Perfetto kapsula dobićete poklon šoljicu za poneti – kako biste mogli da uživate u savršenom ukusu u pokretu, a ukoliko poručite tri kutije, četvrtu kutiju dobijate gratis.

  Kada jednom osetite zavodljivu aromu Barcaffè Perfetto kapsula, znaćete da je pred vama nova dimenzija ukusa, stvorena za uživanje.