Jedna od najpopularnijih mladih ruskih glumica Julija Hlinina, koja je prošle godine bila gošća Beograda kada je zajedno sa Milošem Bikovićem radila na zajedničkom projektu koji se još uvek drži u tajnosti, glavna je zvezda serije Kris+Tina čija je globalna, ali i premijera u Srbiji bila zakazana za drugi decembar. Ekskluzivno na ruskom striming servisu START, koji je od nedavno dostupan i na našem tržištu, srpska publika će prvu epizodu moći da gleda istovremeno kada i gledaoci u Moskvi, ali i ostatku sveta. Julija u seriji o kojoj već priča cela Rusija maestralno igra čak dve uloge – Kris i Tinu, uz malu pomoć dublerke zbog velikog broja zahtevnih scena.

Julija Hlinina i Miloš Biković: https://www.instagram.com/p/CHalaxNgKNg/?hl=en

Iako je nekada sanjala da postane veterinarka, Kris radi u prodavnici kućnih ljubimaca, a svaku svoju odluku poverava novčiću koji joj je poklonio otac, pokazujući potpunu nesigurnost. Onog momenta kada Kris sreće dečka u kog je zaljubljena sa drugom verzijom sebe – uspešnom Tinom punom samopouzdanja, čiji je život potpuno drugačiji i sve ono o čemu je Kris sanjala priča se postepeno raspliće. Neverovatno obrti se dešavaju iz epizode u epizodu, dok pokušavamo da saznamo koja od dve naizgled identične devojke je prava Kristina.

Glavna misterija serije „Kris+Tina“ leži u tome da se junakinja nalazi u paralelnoj stvarnosti, alternativnom „svetu iza ogledala“. Zajedno sa gledaocima Kris će morati da reši misteriju tog sveta i otkrije razlog zbog kog je tamo stigla. Projekat je primer kreativne difuzije – rezultat preseka ideja. Mislim da ima estetiku komercijalne serije, a dušu indi filma. Nadam se da će se dopasti publici u Srbiji i da će gledaoci uživati u onom što smo napravili“, kaže reditelj Vladimir Rakša.

Tajanstvena priča držaće vas konstantno u neizvesnosti i navesti da pokušate da shvatite šta se to dogodilo neodlučnoj Kris kada je srela svoju uspešnu dvojnicu.

Tokom snimanja smatrala sam da je izuzetno važno da moja dublerka Marijana bude što sličnija meni, i izgledom i temperamentom. Pored toga, morala je da bude veoma profesionalna i sposobna da brzo radi na setu. Kako bi sličnost bila što veća, posmatrala me je i ponašala se kao odraz u ogledalu, proučavala je moje scene, upijala moje ponašanje iza kamera, pa čak i pamtila moje izraze lica i gestove“, rekla je Hlinina o svojoj ulozi.

Hit serija od 8 epizoda nikako se ne može svrstati u jednu određenu kategoriju, jer sadrži delove različitih žanrova, te će ljubitelji dobrog trilera, srceparajuće drame, pa čak i komedije biti ujedinjeni u potrazi za odgovorom na sva pitanja koja Kris sebi postavlja.

„Kada je priča bila gotova, pitali smo se u koji žanr da stavimo ovaj projekat – da li je to melodrama sa elementima trilera ili komedija sa elementima drame? Nismo uspeli da nađemo zajednički jezik, ali smo se složili da je ovo priča sa žanrom koji se razvija i sa višeslojnom radnjom. Misterije su u seriji „Kris+Tina“ rasute za publiku poput uskršnjih jaja što je čini privlačnijom, zanimljivijom i drugačijom od drugih projekata“, kaže kreator serije Ruslan Sorokin.

Prvu epizodu serije Kris+Tina možete pogledati besplatno na linku.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.