Na radost mnogobrojnih stanovnika i posetilaca Pančeva, popularni tržni centar AVIV PARK Pančevo postaće deo velike porodice BIG šoping centara u Srbiji. Tim povodom, tokom predstojećeg vikenda, 11. i 12. maja, biće održan niz sjajnih aktivnosti u centru kako bi se na najlepši mogući način obeležio ovaj događaj. Muzika, ples i zabava za najmlađe, samo su deo programa koji očekuje sve goste „BIG proslave“.

U subotu, 11. maja, u 15 sati, program će svečano otvoriti gradonačelnik grada Pančeva, Saša Pavlov, dok će se nakon njega na bini pojaviti popularna voditeljka Sanja Marinković, kao i članovi Lexington benda, koji će zajedno izvući srećnog dobitnika automobila Toyota Aygo u okviru BIG nagradne igre koja je počela 30. aprila. Odličan provod biće nastavljen od 16 sati koncertom popularnog benda Lexington.

Samo dan kasnije, u nedelju, 12. maja, od 18 sati, posetioci BIG PANČEVO šoping centra imaće jedinstvenu priliku da uživaju u nastupu plesne trupe Una Saga Serbica i njihovom muzičko-scenskom spektaklu.

Da se podsetimo, Aviv Park Pančevo koji za vikend zvanično postaje BIG PANČEVO već godinama predstavlja sinonim za dobru kupovinu, druženje i zabavu. Nalazi se u samom srcu grada i nudi veliki izbor domaćih i stranih brendova iz oblasti mode, sporta, a ono što takođe treba istaći jeste da se u centru nalazi i CineStar, savremeni kompleks multipleks bioskopa, prvi takve vrste u Pančevu.

Osim pančevačkog centra, u okviru BIG porodice u Srbiji uspešno posluju i centari BIG FASHION u Beogradu, BIG u Novom Sadu, a u izgradnji je i beogradski BIG FASHION Park čije je otvaranje takođe najavljeno za ovu godinu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.