Pamela tvrdi da ju je bivši tukao: “Povredio me je, zavrtao mi je ruke i vukao za kosu”

0
Foto: Profimedia

Pamela Anderson otkrila je još detalja o odnosu sa dosadašnjim partnerom Adilom Ramijem, kojeg je optužila da vodi “dvostruki život” i vara je, dodajući da ju je i fizički zlostavljao.

Nekadašnja Plejbojeva zečica i zvezda serije “Baywatch”, tvrdi da je sve vreme dok je bio u vezi sa njom, fudbaler paralelno održavao vezu sa bivšom devojkom. Ona je objavila imejl prepisku sa tom ženom, Sidoni Bijemon, sa kojom Rami ima blizance Zejna i Madi, rođene 2016. godine.

Pamela tvrdi da joj je Rami “zavrtao obe ruke” tokom svađe, i drugi put “vukao okolo za kosu” prošlog leta. Ruke su je toliko bolele da nije mogla da otvori flašu. Povredio ju je opet kada ga je pitala zbog čega je ona u hotelu i pakuje kofere, dok je on sa bivšom na Makronovoj proslavi sa ostalim porodicama igrača.

Pamela je u prvoj objavi na svojoj društvenoj mreži navela da ju je on izdao i da je sve od početka bila prevara, nazivajući ga “čudovištem”.

Bijemont i Rami su se razišli 2017. godine, kada je on započeo vezu sa Pamelom. Bijemont je, međutim, odgovorila Pameli u mejlu da su Rami i ona nastavili da imaju seksualne odnose i da joj je Rami rekao da je sa Pamelom samo za javnost. Navodno, Rami je rekao da je samo prijatelj sa Pamelom i da ne žive zajedno. Pamela je odgovorila ženi da su oni kupili kuću zajedno. “Žao mi je, živim sa Adilom već dve godine. Nikada nisam srela takvog čoveka. Koji živi dvostruki život. Ja sam u šoku. Žao mi je zbog tebe i dečaka. Ja ga ostavljam. Zauvek. Ovo je previše za mene. Pokušala sam sto puta da ga ostavim, ali on me uvek pronašao i molio me da se vratim”, napisala je. Pamela je optužila Ramija i da ju je izolovao od prijatelja i porodice, aludirajući na svoj prvi post u kojem ga je nazvala “čudovištem”.

Rami je izdao saopštenje u kojem demantuje sve Pameline optužbe, i tvrdi da je sa bivšom imao samo platonski odnos. Podsetio je i da je bio društveno aktivan u borbi protiv porodičnog nasilja.

Izvor Foksa tvrdi da se Rami uopšte nije dopadao Pamelinim prijateljima i da su oni navijali da se ona vrati bivšem suprugu Riku Salomonu. Udvarao joj se i milijarder Jevgenij Lebedev, ali ona je odlučila da ostane sa Ramijem.