Palma zove Đilasa i Mariniku Tepić na televizijski duel: “Bilo kada, bilo gde…”

0
Printscreen/YouTube/Kurir

(Beta) –  Predsednik Skupštine Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas predsednika i potpredsednicu Stranke slobode i pravde (SSP), Dragana Đilasa i Mariniku Tepić, na televizijski duel zbog kako je rekao, “laži” koje su o njemu izneli u vezi s navodnim podvođenjem maloletnica. 

Marković je u pisanoj izjavi naveo da duel može biti “bilo kada na bilo kojoj televiziji” i dodao da je njegov jedini uslov da u toj emisiji učestvuje i Đilas, koga je optužio da stoji iza “prljave kampanje blaćenja”. 

“Oni sve vreme lažu svesno da bi skrenuli pažnju sa istine o njihovoj pljački Srbije, da bi skrenuli pažnju sa istine da je Dragan Đilas čovek koji je sklon porodičnom nasilju, zato čitavu aferu vode isključivo gnusnim lažima i isključivo preko medija ignorišući institucije države Srbije”, naveo je predsednik Skupštine Jagodine. 

Pozivajući se na izjave svedoka, potpredsednica SSP iznela je prethodnih nedelja informacije o navodnom podvođenju maloletnica u Jagodini za šta je kao organizatora, optužila Dragana Markovića Palmu.