Palma: “Opozicija kao neka sekta, sprovodi nacionalni terorizam…”

0
Printscreen/YouTube/Novo jutro

(Beta) – Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma ocenio je da “neki iz opozicije rade protiv države Srbije” i dodao da dvojica predsednika opozicionih partija sprovode “nacionalni terorizam”, saopšteno je danas.

“Ono što je najvažnije u ovo vreme je da svi moramo da budemo jedinstveni, kada neke svetske sile i neke države koje su činile bivšu Jugoslaviju, sve vreme rade na štetu građana Srbije. Tako mi imamo i u Srbiji neke iz opozicije koji stalno rade protiv države Srbije i građana Srbije”, rekao je Marković na obeležavanju Svete Trojice u Končarevu.

Kako je ocenio, “to je kao neka sekta, koja sve vreme lažima želi da ubedi građane Srbije da je život i ono što se radi u Srbiji nešto drugačije”.

“To se zove nacionalni terorizam, koji čine dvojica predsednika dve opozicione partije u Srbiji, kojima na današnji dan ne želim da pominjem imena, a zna se na koga mislim. Ta dvojica stalno šalju neke primedbe, koje samo oni vide iz njihovog ugla i Evropskom parlamentu i drugim međunarodnim instiucijama, koje odlučuju o Srbiji i njenim građanima i zato Srbija ovoliko dugo čeka na evropskom putu i zato se Srbiji stalno nešto zamera”, izjavio je Marković.

Prema njegovim rečima, oni koji rade protiv građana Srbije, biće kažnjeni od “onog gore”.

“Oni koji rade protiv građana Srbije, siguran sam da će oni biti kažnjeni, ako ne formalno, onda od ‘onog gore’, jer ako mi ne verujemo da nešto postoji, a postoji sigurno, onda se pitamo gde provodimo vreme i za koga živimo”, rekao je Marković.