Palma o saopštenju tužilaštva: “Samo slep i gluv je mogao da ne vidi činjenice…”

2
Printscreen/YouTube/Kurir

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je nazvao “bezočnim lažovima” lidere Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i Mariniku Tepić, reagujući na saopštenje Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu da nema osnova za njegovo krivično gonjenje zbog navodnog podvođenja žena u Jagodini.

„Pokušali su lažima da linčuju ne samo mene, već i Jedinstvenu Srbiju, Jagodinu, moje koalicione partnere i da izblate čitavu Srbiju. Od početka je bilo jasno da lažu. Samo slep i gluv je mogao da ne vidi činjenice i istinu, jer naravno da ništa od onoga što su lagali nije se desilo. Sada se vidi zašto su izbegavali moj poziv na poligraf i i da biraju televiziju za TV duel“, naveo je Marković u pisanoj izjavi, a preneo N1.

Marković je rekao da „radi nešto lepo za građane Srbije“, jer odvodi hiljadu poljoprivrednih proizvođača iz 35 gradova Srbije u Paraliju na pet dana.

On je poručio da će, kada se vrati u Beograd, održati konferenciju za novinare, na kojoj će „izneti celu istinu o lažima“.

2 KOMENTARA

  1. Г-дин Палма као да не примећује да “за сада” нема доказа. И то да се позивају сви који мисле да су оштећени или знају за “српске бунга, бунга парти” могу да се пријаве надлежнима. Обичним грађанима застане у грлу и на саму помисао да је г. Палма свемоћни и незаменљиви локални шеф, који у политици опстаје јер је један вернијих подржавалаца и сарадника режима. Докле? Можда и до следећих избора. Или оних следећих… Али, биће. Зора свиће.

  2. О, колико је глувих и слепих у судству, у полицији, у беди од општине Јагодина који сваког дана срећу пензионере награђене функцијама за лоповлук, колико је покварених који ради личних интереса уништавају судбине хиљада људи.Али греси не нестају.Они се пред Богом гомилају.Не могу ја да докажем да је Дачић сваког викенда у Тигру ручавао са Николицом и Магдом,, наркодилерима, све и да доведем конобара који их је услуживао.У страху тај би се одрекао и рођене мајке.И свети Петар се Христа три пута одрекао.Такве су се ствари одувек дешавале.Али зло има своје трајање .Ничија није до зоре горела.Палма не прича о томе да скупљају пољопривреднике и по улици, прећуткује колико људи је одбило да иде о трошку сиротиње јер им се пробудила савест.Рачуни школа су блокирани, ЈАССА има рачуне које град неће моћи да отплати, просветни радници су добили на суду да град мора да им исплати јубиларне награде, али им нису исплаћене.У Јагодини деценијама влада хаос и лаж.А Бог бави, ал` не заборави.Нека се сети Палмина госпођа да је рађала и нек размисли какву лепоту од угледа потомству оставља њен муж.Може Порфирије да потроши тону тамјана, једино Бог може да опрости грехе, мада не верујем да ће хтети.

Comments are closed.