Pajtić: “Miki Manojlović je prostački slagao…”

0

Nakon što je glumac Miki Manojlović u emisiji “Persona non grata” na televiziji N1 rekao da je profesor prava na novosadskom Univerzitetu Bojan Pajtić članove Sterijinog pozorja nazvao pogrdnim imenima, bivši predsednik Demokratske stranke kaže da je reč o “prostačkoj laži i da nema nameru da ovakvim napadima bude ućutkan”.

“Stiže Tviter demokrate, čoveka za koga sam glasao, koji je jedno vreme bio i predsednik stranke, Demokratske stranke, koji se zove Bojan Pajtić. Tviter, koji kaže – ona go**a, a to smo mi, nas pet, mi smo ta go**a… Ona go**a, kaže, nisu dala nagradu… recimo… ovom… Kokanu Mladenoviću”, rekao je Manojlović.

Pajtić je odmah odgovorio na Tviteru.

“Miki Manojlović večeras prostački slagao da sam članove žirija Pozorja 2017. na Tviteru nazvao go.nima! 1. prezirem vulgarnost; 2. nikada u životu ne bih uvredio pok. Isidoru Žebeljan i Eminu Elor; 3. tvit se jasno odnosi na neimenovanog člana, a Manojlović se očito, prepoznao”, napisao je Pajtić i podsetio na to šta je tačno 2017. godine napisao ovim povodom:

“Član žirija Sterijinog pozorja vrši pritiske da Kokanova fantastična predstava, iz političkih razloga, ne dobije nijednu nagradu. Banda”.