Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da nije pobegao od policije nakon saobraćajne nezgode na Novom Beogradu i da je to „totalna glupost“ iz više razloga.

Na pitanje novinara dnevnog lista Danas kako komentariše to što su pojedine novine odmah saznale za nezgodu i o njoj odmah izvestile, kaže da se odgovor sam nameće i da o tome ne vredi komentarisati.

„Vest da sam pobegao je neverovatna iz još jednog razloga – ja sam poznata ličnost. Kako mogu da pobegnem“, rekao je Trifunović za Danas.

On je rekao da je razgovarao sa vozačem autobusa u koji je udario i da mu je on ponudio da popuni „evropski izveštaj“, te da su se dogovorili da pozovu policiju

Trifunović je dodao da je procenio da će policija doći za pola sata i da je otišao do kuće da pusti majstore, jer mu je kupatilo bilo poplavljeno.

On je naveo da je od prijatelja čuo o pisanju medija, pa je otišao u policijsku stanicu u Savskoj ulici, gde mu je urađen alkotest koji je pokazao da nema alkohola u krvi.

Trifunović je pohvalio policiju za profesionalni odnos kada je došao da prijavi nesreću.

Komentara

 1. bgd
  15. januara 2020. 12:34

  Neki su izgleda ipak slobodniji od drugih...

 2. Milica
  17. januara 2020. 09:32

  Da je bio na licu mesta, bili bi još gore. Prvo bi došli novinari da prisustvuju spektakularnom hapšenju najvećeg prestupnika u saobraćaju.

 3. Milica
  17. januara 2020. 09:33

  Da je bio na licu mesta, bilo bi još gore. Prvo bi došli novinari da prisustvuju spektakularnom hapšenju najvećeg prestupnika u saobraćaju.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.