Otpala još dva igrača zbog povreda: Novi problemi za Kokoškova pred početak kvalifikacionog turnira za OI

0

Igor Kokoškov je pred početak kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre koji se igra od 29. juna u Beogradu saopštio da zbog povreda neče moći da računa na još dvojicu igrača jer zbog povreda neće biti Nikole Milutinova i Branka Lazića.

„Milutinov je sa reprezentacijom ali iz tehničkih razloga nije sa nama i radi po individualnom programu. Moram da podelim i lošu vest. Branko Lazić ne može da nastavi zbog problema sa povredama. To je informacija od pre par sati, jednostavno nije mogao da nastavi pripreme“, rekao je Kokoškov, a prenosi portal Nova.rs.

Sa spiska je precrtani Vanja Marinković pa je ostalo još 13 imena.

„Imamo 13 igrača. Imamo još večerašnji trening i posle sastanaka i dogovora ćemo odrediti ko neće ući u 12, ali će taj igrač biti sa timom i biće razmatran za nastavak leta“, istakao je selektor Srbije.

To znači da će stručni štab na raspolaganju imati sledeće igrače: Miloš Teodosić, Filip Petrušev, Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić, Dragan Milosavljević, Stefan Jović, Vasilije Micić, Dejan Davidovac Davidovac, Aleksa Avramović, Ognjen Dobrić, Danilo Anđušić, Dalibor Ilić i Boban Marjanović.