Otkazano finale Adria tura u Zadru jer Dimitrov ima koronavirus

1
Beta - AP Photo/Kamran Jebreili)

Finale Adria tura u Zadru u kojem je trebalo da nastupe Novak Đoković i Andrej Rubljov je otkazano zbog koronavirusa, na koji je pozitivan Grigor Dimitrov, prenosi Nova.rs.

Domaćini nisu želeli da rizikuju da se još neko od igrača zarazi, prenose mediji.

Umesto da na teren izađu Novak Đoković i Andrej Rubljov, izašao je bivši teniser i jedan od organizatora Goran Ivanišević.

Povod je bio to što je Grigor Dimitrov na društvenim mrežama obelodanio da je pozitivan na koronavirus, a prethodno je počeo turnir u Zadru, baš kao i u Beogradu.

“Upravo smo primili informaciju da je Grigor Dimitrov pozitivan. Moraćemo otkazati finale radi sigurnosti svih vas. Svih tenisera i ljudi. Žao mi je što meni zviždite, jer ja nisam pozitivan. Želim Grigoru brz oporavak, a vama se zahvaljujem na divnom turniru u Zadru. Hvala Zadru, hvala Hrvatskoj. Morali smo da otkažemo turnir. Mogu jedino ja da igram. Nećemo da rizikujemo, zdravlje ljudi je na prvom mestu”, rekao je Goran Ivanišević, jedan od organizatora “Adrija tura” u Zadru.

1 KOMENTAR

  1. Novaku ova glupost sa iniciranjem i organizovanjem ovog turnira nije trebala. Nije mi jano da li je to bila njegova ideja ili je naivno naseo na neciji pogresan savet.

Comments are closed.