“Osoba koja je sposobna da postavi takvo pitanje ne sme da vrši tako važnu funkciju…”: PSG peticija za smenu Biljane Popović Ivković

5
Foto: Screenshoot Youtube/Prva TV

Pokret slobodnih građana (PSG) pozvao je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) da odmah razreši funkcije državnu sekretarku Biljanu Popović Ivković, posle, kako je ocenio, niza neprimerenih izjava od kojih je poslednja bila upućena Igoru Juriću, a u vezi sa ubistvom njegove ćerke.

Iz PSG su saopštili da su pokrenuli peticiju za smenu Biljane Popović Ivković i pozvali građane da potpišu peticiju da “ovaj skandal ne bi bio zaboravljen poput mnogih drugih”.

“PSG namerava da istraje u svim zahtevima za smene funkcionera i funkcionerki koji kroz korupcionaške aktivnosti, bahato ponašanje, i sve ostale nedostojne radnje svakodnevno ponižavaju poreske obveznike od čijeg novca primaju platu”, navodi se u saopštenju.

Predsednik PSG Sergej Trifunović rekao je da je ova peticija nešto u čemu svi moraju da budu jedinstveni.

“Bilo da ste zvezdaši, partizanovci, vlast, opozicija, bojkotaši, vanzemaljci, vegetarijanci, frutarijanci, mesojedi, apolitični, ili ste pak SNS botovi, molim vas potpišite ovu peticiju! Kako god da se deklarišete u milion i jednoj podeli koja postoji i kojima smo kao nacija skloni bez ikakvog konkretnog razloga, prilično sam siguran da niko normalan ne misli da osoba koja je sposobna da postavi takvo pitanje ne sme da vrši tako važnu funkciju! Zato, molim vas potpišite ovu peticiju”, kazao je Trifunović čiju izjavu prenosi PSG.

U saopštenju se ističe da je PSG uveren da je ovo još jedan u nizu slučajeva kada je neophodno pokazati jedinstvo i ostaviti sve podele po strani.

(Beta)

5 KOMENTARA

  1. Sig urna sam da će i ove peticija da završi kao i PETICIJA PROTIV PRIVATNIH IZVRŠITELJA.

  2. PSG je jasno rekao,SMENA,ako je na nekoj uzvišenoj funkciji nema prava na ta teška pitanja,ona je tu da sprovodi pravdu,a ne da je deli i da bude apsolutno u pravu,

  3. Pa kad nije izvršena lustracija i ONA državni sekretar u MUP-u?!??!?!??!

    Strašno. . . . . . . ..

  4. Apsolutno podrzavam inicijativu. Sve ih sa vlasti ovako smenjivati, busiti na sve strane dok im ne vidimo ledja, daleko im lepa kuca. Gde mogu da potpisem ovu inicijativu ???

Comments are closed.