Osetite ukus Grčke u Super Veru

  0

  Grčki dani u Beogradu

  Tradicionalna manifestacija koja promoviše grčku kulturu, tradiciju i bogatu gastronomiju, trajaće do kraja juna u svim Super Vero objektima. Ljubiteljima ukusa i mirisa Mediterana ostalo je još malo vremena da uživaju u Grčkim danima.

  Od petka do nedelje u Super Vero objektima u Bulevaru Milutina Milankovića 86a, Nikodima Milaša 2 (TC Zira) i Mis Irbijeve BB,  održava se specijalni grčki kulinarski šou! Pored toga što kupci uživaju u neodoljivim ukusima grčkih specijaliteta koje su navikli da degustiraju na obali mora, na licu mesta mogu naučiti da ih spremaju, kupe sve neophodne namirnice i obraduju ukućane duhom omiljene letnje destinacije u svom domu.

  U toku je Super Vero nagradni konkurs u kome svi dobijaju, te će posetioci imati priliku da osvoje letovanje za dvoje na nekom od čarobnih ostrva u Grčkoj ili neku od čak 5000 drugih nagrada.

  Ukoliko do sada niste, pravo je vreme da probate neki od 400 grčkih proizvoda koji se mogu kupiti samo u Super Veru i okušate sreću jer leto je tek pred nama, a Grčka simbol za nezaboravno iskustvo.