Originalna proslava rođendana Smokija

  0

  Neodoljivi i svima omiljeni flips Smoki, ove godine proslavlja svoj pedeseti rođendan. Kao neizostavni deo svih kućnih okupljanja, društvenih dešavanja, školskih dana i saputnik na svim putovanjima, legendarni Smoki decenijama važi za jednu od omiljenih grickalica.

  Povodom velikog jubileja, Smoki je odlučio da verne potrošače obraduje kampanjom koja slavi uličnu umetnost i avanturistički duh. Kao brend koji povezuje čitav region i sve generacije i slavi različitosti, Smoki je okupio poznate ulične umetnike, grafiti majstore iz zemalja okruženja, koji su glavni protagonosti i učesniku u oslikavanju Smoki celebration pakovanja.

  Jedan od artista, Janko, poznatiji kao Junk84 je u Beogradu, na nesvakidašnji način predstavio njegov spontani karakter.

  Umesto uobičajenog bilborda koji se nalazi u Bulevaru Mihajla Pupina, preko puta TC Ušće, osvanuo je prvi street art bilbord ručno oslikan sprejevima naočigled svih prolaznika.

  Svi koji su se zatekli na lokaciji, mogli su uživo da isprate kreiranje prvog bilborda ove vrste, baziranog na uličnoj umetnosti i veštinama karakterističnim za grafiti stvaraoce.

  Spoj nespojivog je ono za šta se Smoki zalaže, a još jednom je pokazao i da ide, barem u korak, ako ne i ispred svog vremena, i da u svemu vidi inspiraciju. Kao što je i najavio, čuveni Smoki slavi čitave godine i zato budite spremni za mnogobrojna iznenađenja, a do tada uživajte u slavljeničkim pakovanjima jer sa njima – nema greške.