OIE Srbija i BDK advokati organizuju stručnu panel diskusiju

  0

  Udruženje Obnovljivi izvori energije Srbije (OIE Srbija) i BDK advokati organizuju, u sredu 3. Novembra, u okviru novosadskih Dana energetike i investicija, panel diskusiju: U susret aukcijama: regulatorni uslovi, kapaciteti, prepreke i rizici kao kreatori investicionog ambijenta u oblasti obnovljivih izvora energije u Srbiji.


  Moderator panela će biti Dragoljub Cibulić (Senior Partner, BDK advokati), dok će panelisti biti Dejana Popović Milovanović (Elektromreža Srbije), Miloš Colić (New Energy Solutions), Pavle Milekić (EBRD), Aleksandar Savić (Erste Bank Srbija) i Miloš Kostić (MT Komex).

  Dvosatna panel diskusija počinje u 14 časova i 30 minuta u Sali Master Centra (Hajduk Veljkova 11, Novi Sad) u okviru Dana energetike i investicija koje organizuje Novosadski Sajam uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj.

  Učešće publike na stručnoj panel diskusiji je besplatno. Za učešće se možete na e mail adresu konferencija@bdkadvokati.com.

  Član Udruženja OIE Srbija kompanija Green Watt Innovations tokom Sajma imaće štand na kom će zainteresovani građani i kompanije moći da se informišu o postavljanju solarnih panela, sistemu prosumera i drugim benefitima solarne energije.